Havator AB söker nu en

Affärsdriven VD

 

Din uppgift blir att skapa förutsättningar för ett serviceerbjudande som är marknadsledande i branschen. Havator vill med hjälp av ett tydligt kundfokus behålla och utveckla positionen som serviceledare på sin marknad.

Havator vill vara ett företag man följer, lär sig av, som man vill arbeta för och vars tjänster man vill köpa. Att bibehålla och förstärka kundfokuset samtidigt som de interna processerna utvecklas och förbättras är en förutsättning för att lyckas. Att utveckla erbjudandet såväl servicemässigt, tekniskt, kunskapsmässigt, säkerhetsmässigt och digitalt är ett måste. Din förmåga att bygga ett framgångsrikt lag där du utvecklar, engagerar och motiverar din omgivning blir direkt avgörande för din framgång. Hos oss är det teamet som är avgörande för vår framgång.

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av att utveckla, leda och expandera en verksamhet med fokus på lönsamhet. Du har gedigen erfarenhet av serviceverksamhet inom industrin, byggsektorn eller angränsande branscher. Du drivs av affären och är kommersiellt stark. Din drivkraft är att utveckla teamet, resultaten följer därefter. Ditt agerande kännetecknas av uthållighet och långsiktighet och du har gedigen erfarenhet av att framgångsrikt leda på distans.

Du rapporterar till Koncernchef. Placering kan diskuteras men eftersom tjänsten ställer krav på omfattande resor inom landet är Mälardalen (nära flygplats) en fördel.

Välkommen med din ansökan, personligt brev och meritförteckning senast 26 februari via www.mercuriurval.com (ref.nr SE-14264). Frågor besvaras av vår konsult Gösta Tydesten, Mercuri Urval, 0733-667578.