Havator AB söker en

Arbetsledare

Arbetsområdet kommer att inkludera Örnsköldsvik samt närliggande områden. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Försäljning, planering och utförande av projekt
  • Projektstöd/ledning av större projekt
  • Kalkyl, inköp och planering
  • Personalansvar
  • Mycket externa och interna kontakter

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av arbetsledning inom samma eller liknande bransch. Du är van vid att arbeta med dator och olika system. Som person är du självständig, ansvarstagande, kostnadsorienterad och strukturerad. Du är även kund- och serviceorienterad, flexibel och effektiv. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att ställa om din planering med kort varsel. Du kommer att ha kontakt med många olika människor och därför är det viktigt att du är en duktig lagspelare, bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta med kunder, leverantörer och interna kontakter. Arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig väl muntligt och skriftligt så väl på svenska som på engelska.

Du måste ha körkort med lägsta behörighet B, körkort C är meriterande.

Känner du igen dig i denna beskrivning och tycker att det låter intressant? Iså fall önskar vi att du så snart som möjligt lämnar in din ansökan, dock senast 2021-06-10.

Vi önskar att din ansökan består av ett personligt brev och ett CV. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Frågor kring tjänsten besvaras av Mats Larsson, regionchef för Mitt, tel: 070-685 28 62.

Välkommen med din ansökan!