LYFT din potential till oanade höjder tillsammans med oss på Havator!

Havator erbjuder dig ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar! Med ditt tekniska intresse och din affärsmässighet är det en självklarhet att du kommer trivas hos oss. Vi erbjuder bra villkor och förmånsbil.

Om rollen

Havator är ledande i Norden på tunga lyft och transporter. Huvudverksamheten utgörs främst av mobilkranar och annan utrustning för tyngre hantering. Nu söker vi efter en engagerad regionsäljare med fallenhet för relationer och affärer och som kan utveckla vår verksamhet till sin fulla potential.

Vi söker dig som har en stark vilja att driva tillväxt i en tjänst som regionsäljare. I tjänsten kommer du att bearbeta befintliga och potentiella kunder i regionen, samt stötta arbetsledare i deras offertarbete. Du planerar verksamheten och arbetar självständigt med kundbesök, telefon- och offertarbete och uppföljning av affärsmöjligheter. Kunder är främst inom industri och bygg/anläggningsföretag.

Placeringsort för denna roll är Norrköping, Linköping alternativt Nyköping och ditt försäljningsområde innefattar Östergötland och Södermanland.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av byggbranschen eller industrin som säljare och med fördel har arbetat med uthyrning av entreprenadmaskiner, liftar eller mindre kranar i någon form eller är maskintekniskt intresserad. Du som har arbetat i en teknisk roll och vill utvecklas i din säljroll är också välkommen att söka tjänsten. Körkort behövs för denna tjänst.

Vi vill att du är kund- och serviceorienterad och strukturerad. Som person är du också affärsmässig, relationsskapande och resultatinriktad. Rollen förutsätter att du har god administrativ vana och kan hantera olika datasystem.

Om Havator

Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och utför själva tjänsten. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter.

Havator verkar i Sverige, Finland, Norge och de baltiska länderna med över 30 lokala enheter. De största kunderna finns inom, industri, byggsektorn och infrastrukturprojekt samt ett stort antal mindre kunder via de lokala depånätverken. Koncernen omsätter 1 miljard SEK och antalet medarbetare är cirka 450.

Låter det intressant?

Vill du veta mer kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search,  johanna.andersson@eissrekrytering.se eller 0702-72 62 66. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!