Kranförare

Sista ansökningsdag: Så snart som möjligt.

Depå: Kiruna

Ansök nu

Har du frågor?

Kontakta Marcus Berg, Adecco, +46 73-684 70 97.

Havator AB söker en

Kranförare till Kiruna

Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och utför själva tjänsten. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter. Havator verkar främst i Sverige och Finland och har ca 30 lokala enheter. De största kunderna finns inom industri, byggsektorn och infrastrukturprojekt samt ett stort antal mindre kunder via de lokala depånätverken. Koncernen omsätter 1 miljard SEK och antalet medarbetare är cirka 450.

Kvalifikationer 

Om tjänsten
Som kranförare på Havator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att manövrera och styra kranar på industri- och byggarbetsplatser. Vidare ansvarar du för underhåll av den kran du manövrerar samt arbetar serviceinriktat med Havators kunder. Du kommer vara stationerad i Malmfältet men resor inom Havators depåområde kan förekomma.

Om dig
För att lyckas i tjänsten har du ett stort privat intresse av maskiner eller andra fordon, och du har nyligen läst Fordonsteknik eller liknande på gymnasiet. Som person söker vi dig som är social, självständig och ansvarstagande. Du är flexibel, gillar en föränderlig vardag och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du är också kund- och serviceorienterad och gillar att samarbeta i team. Vidare har du C-körkort. Havator erbjuder utbildning till att bli behörig kranförare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Viktigt för tjänsten
– C-körkort
– Service
– Tekniskt intresse

Havator är certifierade, har kollektivavtal och erbjuder alla sina anställda friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Marcus Berg på +46 73 684 70 97. Har du frågor angående registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!