Vi söker flera kranförare!

Sista ansökningsdag: OBS Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Depå: Skellefteå, Luleå & Kiruna

Ansök här

Vi växer i region Norrland och söker kranförare till våra depåer i Skellefteå, Luleå och Kiruna. Vill du ta nästa steg tillsammans med Havator? 

Vi söker både erfarna och juniora kranförare till samtliga depåer i Norrland.

Om tjänsten

Som kranförare hos oss får du köra moderna och mångsidiga kranar och du får möjlighet att vara delaktig i Sveriges samhällsuppbyggnad. Vi är med som aktör inom flera stora industri- bygg och infrastrukturprojekt, exempelvis ny stadsdel i Kiruna, Markbygden vindkraftspark och Northvolt batterifabrik i Skellefteå.

Att jobba som kranförare är ett omväxlande och roligt arbete, och en anställning hos oss innebär en stor trygghet med möjligheter att utvecklas. Våra kranförare är det viktigaste vi har!

Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss HÄR!

Detta är direktrekrytering med tillsvidareanställning hos Havator AB. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

Om dig

Som erfaren kranförare söker vi dig med en god vana från branschen och med kunskap om att köra olika typer av kranar.

Som lärling söker vi dig med C-körkort och med ett intresse av att vilja utvecklas till kranförare. Du har ett stort privat intresse av maskiner eller andra fordon, och du har nyligen läst Fordonsteknik eller liknande på gymnasiet. Som lärling får du både teoretisk och praktisk utbildning på plats av oss.

Som person söker vi dig som är social, självständig och ansvarstagande. Du är flexibel, gillar en föränderlig vardag och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du är också kund- och serviceorienterad och gillar att samarbeta i team.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Om Havator AB

Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och utför själva tjänsten. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter.

Havator verkar främst i Sverige och Finland och har ca 30 lokala enheter. De största kunderna finns inom industri, byggsektorn och infrastrukturprojekt samt ett stort antal mindre kunder via de lokala depånätverken. Koncernen omsätter 1 miljard SEK och antalet medarbetare är cirka 450.

Havator är certifierade, har kollektivavtal och erbjuder alla sina anställda friskvårdsbidrag.

I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Adecco.

För mer information kontakta;

Johanna Stighall, johanna.stighall@adecco.se