Kranförare till torn- och mobilkran

Sista ansökningsdag: Löpande, dock senast 2021-12-31

Depå: Köping

Ansök nu

Havator AB söker en

Kranförare till självresande tornkran och mobilkran

Havator AB är ett företag som fokuserar på tunga förflyttningar både vertikalt och horisontellt.

Arbetsuppgifter är de sedvanliga uppgifterna som mobilkranförare.

Vi söker i första hand färdigutbildade mobilkranförare alternativt lärling för mobilkran med placering på Havators depå i Köping. Man utgår från depån men arbete förekommer även på andra orter främst inom depåområdet.

Kvalifikationer 

Som mobilkranförare förutsätter vi att du har god vana av branschen och gärna att du har erfarenhet av och kunskap om att köra olika kranar. I arbetets natur ligger att man som person är flexibel och kan anpassa sig efter vad arbetet kräver i olika situationer. Det kan bl a innebära att man med kort varsel får ställa om sin arbetsdag utifrån kundens önskemål.

Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda.  Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att man är flexibel och lösningsorienterad då kunderna till stor del styr vår vardag och ändrade förutsättningar uppkommer beroende på arbetsplatser.

Som lärling ska du ha C-kort och ett stort intresse av att vilja utvecklas till mobilkranförare. Du ska även ha samma personliga egenskaper som gäller för mobilkranförare. Vi hjälper dig med utbildning i teori och praktik under den första tiden som anställd.

Tjänstgöringsgraden är 100%. Placeringen är på Havators depå i Köping.

Ansökan skickas till: Arbetsledare Torbjörn Wikberg på mejl: torbjorn.wikberg@havator.com.

Urval kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 31 december 2021.