Havator söker

Förare till ny eldriven larvgående lastbilskran i Skellefteå

Havator är Nordens ledande leverantör av lyft-, montage och tunga transporttjänster.

Arbetet innebär arbete främst inom norra och mellersta Sverige men det kan även bli aktuellt inom övriga regioner.

Kvalifikationer

Som larvkranförare ser vi gärna att du har god vana av branschen och erfarenhet av att köra olika kranar och lastbilskran. Som förare av kranbil ska du ha, CE-behörighet, YKB samt krankort större än 18t/m.

I arbetets natur ligger att man som person är flexibel och kan anpassa sig efter vad arbetet kräver i olika situationer. Det kan bl a innebära att man med kort varsel får ställa om sin arbetsdag utifrån kundens önskemål.

Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda.  Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta.

Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-01-23. Vi önskar att din ansökan innehåller ett personligt brev samt ett CV där dina utbildningar och yrkeserfarenhet framgår.

Vi erbjuder bra lön och bra villkor. Tjänstgöringsgraden är 100%. Dock kan det bli aktuellt med resor runt om i Sverige på olika projekt.

Läs mer om den nya kranen.

Har du frågor om tjänsten, kontakta arbetsledare Robin Vikström, tel: +46 73 362 01 50.