Havator AB söker en

Marknadsassistent

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av att stötta organisationen med olika marknadsföringsåtgärder. En del av detta är att hålla hemsidan uppdaterad, skapa innehåll, lägga ut information på Havators sociala mediekanaler, skicka ut nyhetsbrev, uppdatera kommunikationsplaner och skapa säljmaterial.

Kvalifikationer
Som marknadsassistent bör du ha en relevant utbildning inom marknadsföring samt erfarenhet av att ha arbetat i liknande roller. Du behöver ha goda datorkunskaper, i exempelvis Officepaketet, Adobe Photoshop, InDesign och WordPress samt i videoredigeringsprogram. Du bör vara kommunikativ i tal och skrift, på såväl svenska som engelska då vi samarbetar över landsgränserna. Kan du även prata finska så är det meriterande. Vi ser gärna att du har övergripande koll på SEO och kan du även sätta upp SEM och annonsering i sociala medier så är det en önskvärd kunskap.

Har du erfarenhet från ett liknade arbete inom lyft-, industri- eller byggbranschen ses det som en fördel.

Personliga egenskaper
Som person behöver du vara självgående och kunna organisera, strukturera och planera ditt arbete. Du bör även vara noggrann, strukturerad, analytisk, driven och resultatinriktad samt ha lätt att kommunicera med andra människor. Du har ett stort engagemang och intresse för marknadsföringsfrågor samt ett kreativt och lösningsorienterat arbetssätt. Du ska känna dig bekväm att delta i olika projekt och forum så som mässor m.m.

Som marknadsassistent behöver du kunna arbeta självständigt med aktiviteter inom marknadsföring men även i nära samarbete med organisationen. Du kommer att verka i nära samarbete med vår VD och vår säljkår.

Språk: Du måste behärska god svenska både i både tal och skrift. En del möten sker på engelska så du bör även behärska den delen. Kan du finska är det meriterande.

Placering och anställning: Arbetet kan utföras på distans eller på någon av våra depåer i Sverige.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Så snart som möjligt.

Vill du veta mer kan du kontakta vår VD Henrik Modéer, tfn: 073-766 74 87.

Rekryteringsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-11. Din ansökan skickar du till maria.olofsson@havator.com. Din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.