Mobilkranförare eller lärling

Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Region Mitt och Norr

Ansök nu via Öppen ansökan

Havator AB söker en

Mobilkranförare eller lärling
till region Mitt och Norr

Arbetet innebär resor och projektarbete på traktamente (7/7), främst i de norra delarna av Sverige. Arbetsuppgifter är de sedvanliga uppgifterna som mobilkranförare.

Kvalifikationer

Som mobilkranförare förutsätter vi att du har god vana av branschen och gärna att du har erfarenhet av och kunskap om att köra olika kranar. I arbetets natur ligger att man som person är flexibel och kan anpassa sig efter vad arbetet kräver i olika situationer. Det kan bl a innebära att man med kort varsel får ställa om sin arbetsdag utifrån kundens önskemål.

Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda.  Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att man är flexibel och lösningsorienterad då kunderna till stor del styr vår vardag och ändrade förutsättningar uppkommer beroende på arbetsplatser.

Som lärling ska du ha C-kort och ett stort intresse av att vilja utvecklas till mobilkranförare. Du ska även ha samma personliga egenskaper som gäller för mobilkranförare. Vi hjälper dig med utbildning i teori och praktik under den första tiden som anställd.

Tjänstgöringsgraden är 100 %. Placeringen är på någon av Havators depåer från Sundsvall till Luleå. Du utgår från region men arbete över hela verksamhetsområdet är förekommande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickar du här: Öppen ansökan.

Frågor om tjänsterna besvaras av Regionchef Norr Bengt Hedlin
072 243 26 01 och Regionchef Mitt Mats Larsson på 070 685 28 62.


Havator – Think twice, lift once

Havator, grundat 1956, är Nordens ledande helhetsleverantör av tjänster inom lyft, specialtransporter och tunga transporter. Vi är verksamma i Finland, Sverige, Norge och Estland. Vårt mål är att ligga i framkant av utvecklingen, att vara ledande i att utveckla säkerheten och effektiviteten i allt vi gör, utan att glömma branschens traditioner. Havator Group Oy har en omsättning på cirka 100 miljoner euro och sysselsätter cirka 500 personer.