Mobilkranförare eller lärlingar till Umeå

Havator AB är ett företag som fokuserar på tunga förflyttningar både vertikalt och horisontellt. Huvudverksamheten utgörs främst av mobilkranar samt annan specialutrustning för tyngre hantering. Arbetet kan innebära en del resande även i övriga delar av landet. Arbetsuppgifter är de sedvanliga uppgifterna som mobilkranförare.

Kvalifikationer 

Som mobilkranförare förutsätter vi att du har god vana av branschen och gärna att du har erfarenhet av och kunskap om att köra olika kranar. I arbetets natur ligger att man som person är flexibel och kan anpassa sig efter vad arbetet kräver i olika situationer. Det kan bl a innebära att man med kort varsel får ställa om sin arbetsdag utifrån kundens önskemål. 

Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda.  Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att man är flexibel och lösningsorienterad då kunderna till stor del styr vår vardag vilket kan innebära att man snabbt kan få ställa om sin arbetsdag. 

Som lärling ska du ha C-kort och ett stort intresse av att vilja utvecklas till mobilkranförare. Du ska även ha samma personliga egenskaper som gäller för mobilkranförare. Vi hjälper dig med utbildning i teori och praktik under den första tiden som anställd. 

Tjänstgöringsgraden är 100%. Placeringen är på Havators depå i Umeå eller i Sundsvall. Man utgår från depån men arbete på annan ort är vanligt förekommande. 

Ansökan skickas till: mats.larsson@havator.com

Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-08-31

Frågor om tjänsterna besvaras av depåområdeschef för region Mitt Mats Larsson, tel: 070-6852862. Du kan även kontakta arbetsledarna för respektive ort vilka är Sören Puurtinen för Umeå, tel: 072-5039605 och Jan Persson för Sundsvall, tel: 070-5190019