Havator AB söker en

Mobilkranförare för Larvkranar

till vår projektorganisation. Vi söker nu i första hand färdigutbildade mobilkranförare alternativt lärling för mobilkran med placering på vår depå i Uppsala. Man har Uppsala som hemmadepå, utgår från hemmet och arbete förekommer över hela landet.

Kvalifikationer

Som mobilkranförare förutsätter vi att du har god vana av branschen och gärna att du har erfarenhet av och kunskap om att köra olika kranar. I arbetets natur ligger att man som person är flexibel och kan anpassa sig efter vad arbetet kräver i olika situationer. Det kan bl a innebära att man med kort varsel får ställa om sin arbetsdag utifrån kundens önskemål.

Som lärling ska du ha C-kort och ett stort intresse av att vilja utvecklas till mobilkranförare. Vi hjälper dig med utbildning i teori och praktik under den första tiden som anställd. Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda. Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att man är flexibel och lösningsorienterad då kunderna till stor del styr vår vardag vilket kan innebära att man snabbt kan få ställa om sin arbetsdag.

I detta arbete kommer du att köra larvkranar i storleksordning 130-300t vilket innebär att du kommer att serva våra kunder över stora delar av landet. När erfarenheten finns kommer du även ansvara för din kran vid förflyttning av kranen mellan olika projekt. Vi har stor kunskap inom vår avdelning så du kommer alltid ha någon att ringa då frågor uppkommer.

Vi erbjuder bra lön och bra villkor.

Tjänstgöringsgraden för tjänsterna är 100%.

Frågor om tjänsten besvaras av arbetsledare Fredrik Rudolfsson, tel: 070-223 06 55.

Ansökan bestående av ett personligt brev samt ett CV mailas till: fredrik.rudolfsson@havator.com

Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-04-30.