Havator AB söker en

Mobilkranförare eller lärling

Havator AB är ett företag som fokuserar på tunga förflyttningar både vertikalt och horisontellt. Huvudverksamheten utgörs främst av mobilkranar, tungtrailers samt annan specialutrustning för tyngre hantering.

Vi söker nu i första hand färdigutbildade mobilkranförare alternativt lärling för mobilkran med placering på Havators depå i Umeå. Man utgår från depån men arbete förekommer även på andra orter främst inom depåområdet. Arbetsuppgifter är de sedvanliga uppgifterna som mobilkranförare.

Kvalifikationer
Som mobilkranförare förutsätter vi att du har god vana av branschen och gärna att du har erfarenhet av och kunskap om att köra olika kranar. I arbetets natur ligger att man som person är flexibel och kan anpassa sig efter vad arbetet kräver i olika situationer. Det kan bl a innebära att man med kort varsel får ställa om sin arbetsdag utifrån kundens önskemål.

Som lärling ska du ha C-kort och ett stort intresse av att vilja utvecklas till mobilkranförare. Vi hjälper dig med utbildning i teori och praktik under den första tiden som anställd.

Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda. Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta.

Arbetet kräver att man är flexibel och lösningsorienterad då kunderna till stor del styr vår vardag vilket kan innebära att man snabbt kan få ställa om sin arbetsdag.

Tjänstgöringsgraden för tjänsten är 100%.

Frågor om tjänsten besvaras av arbetsledare Torbjörn Wikberg, tel: 076-100 75 82.

Ansökan bestående av ett personligt brev samt ett CV mailas till: torbjorn.wikberg@havator.com.
Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden
har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-07-02