Mobilkranförare/Lärlingar: Linköping och Norrköping

Vi söker mobilkranförare alternativt lärlingar för mobilkran till våra depåer i Linköping och Nyköping

Vårt företag fokuserar på tunga förflyttningar både vertikalt och horisontellt. Huvudverksamheten utgörs främst av mobilkranar, tungtrailers samt annan specialutrustning för tyngre hantering. Vi söker nu mobilkranförare alternativt lärlingar för mobilkran med placering på Havators depåer i Linköping och Nyköping. Arbetet innebär även arbete inom området X-köping som består av orterna Nyköping, Linköping och Norrköping, det kan även bli aktuellt att arbeta inom övriga regioner. Arbetsuppgifter är de sedvanliga uppgifterna som mobilkranförare.

Kvalifikationer

Som mobilkranförare förutsätter vi att du har god vana av branschen och gärna att du har erfarenhet av och kunskap om att köra olika kranar. I arbetets natur ligger att man som person är flexibel och kan anpassa sig efter vad arbetet kräver i olika situationer. Det kan bl a innebära att man med kort varsel får ställa om sin arbetsdag utifrån kundens önskemål.

Som lärling ska du ha C-kort och ett stort intresse av att vilja utvecklas till mobilkranförare. Vi hjälper dig med utbildning i teori och praktik under den första tiden som anställd. Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda.  Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att man är flexibel och lösningsorienterad då kunderna till stor del styr vår vardag vilket kan innebära att man snabbt kan få ställa om sin arbetsdag.

Tjänstgöringsgraden för tjänsterna är 100%.

Ansökan skickas till: henrik.rittne@havator.com om du söker i Linköping och till viktoria.andersson@havator.com om du söker i Nyköping.

Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-09-15. Vi önskar att din ansökan innehåller ett personligt brev samt ett CV där dina utbildningar och yrkeserfarenhet framgår.

Frågor om tjänsterna besvaras av arbetsledare Henrik Rittne, tel: 070-391 20 63, för depå Linköping och av Viktoria Andersson, tel: 070-332 32 11, för depå Nyköping.