Mobilkranförare eller lärling

Ansök så snart som möjligt, dock senast 31 oktober 2022.

Depå: Göteborg

Ansök här

Har du frågor?

Kontakta vår Regionchef Lars Hagstrand +46 70-220 22 12.

Mobilkranar Havator

Havator AB söker

Mobilkranförare eller lärling till region Väst, Göteborg

Havator AB är ett företag som fokuserar på tunga lyft, både vertikalt och horisontellt. Vår målsättning är att vara bland- de främsta gällande säkerhet och effektivitet – ”Think twice, lift once”. Koncernen omsätter 1 miljard SEK med 450 medarbetare.  Huvudverksamheten utgörs främst av mobilkranar samt annan specialutrustning för tyngre hantering.

Arbetet kan innebära en del resande även i övriga delar av landet. Arbetsuppgifter är de sedvanliga uppgifterna som mobilkranförare.

Kvalifikationer 

Som mobilkranförare förutsätter vi att du har god vana av branschen och gärna att du har erfarenhet av och kunskap om att köra olika kranar. I arbetets natur ligger att man som person är flexibel och kan anpassa sig efter vad arbetet kräver i olika situationer. Det kan bl a innebära att man med kort varsel får ställa om sin arbetsdag utifrån kundens önskemål.

Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda.  Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att man är flexibel och lösningsorienterad då kunderna till stor del styr vår vardag och ändrade förutsättningar uppkommer beroende på arbetsplatser.

Som lärling ska du ha C-kort och ett stort intresse av att vilja utvecklas till mobilkranförare. Du ska även ha samma personliga egenskaper som gäller för mobilkranförare. Vi hjälper dig med utbildning i teori och praktik under den första tiden som anställd.

Tjänstgöringsgraden är 100%. Placeringen är på Havators depå i Göteborg. Du utgår från regionen men arbete på annan ort är förekommande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor, kontakta:
Regionchef Lars Hagstrand
+46 70-220 22 12.

Ansökan skickas till: lars.hagstrand@havator.com.