Bli del av Havator

Havator söker mobilkranförare alternativt lärlingar
till Uppsala och Stockholm

Vi söker nu mobilkranförare och lärlingar med placering på Havators depåer i Uppsala och Stockholm. Man utgår från depån men arbete på annan ort är vanligt förekommande.

Arbetet kan innebära en del resande även i övriga delar av landet. Arbetsuppgifter är de sedvanliga uppgifterna som mobilkranförare. Tjänstgöringsgraden är 100%

Kvalifikationer

Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda. Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att man är flexibel och lösningsorienterad då kunderna till stor del styr vår vardag vilket kan innebära att man snabbt kan få ställa om sin arbetsdag. Vi förutsätter att du har god vana av branschen och gärna att du har erfarenhet av och kunskap om att köra olika kranar. Du ska ha yrkesbevis för mobilkran samt C-körkort. Vi ger självklart utbildning för specifika kranmodeller som komplettering.

Som lärling ska du ha C-kort och ett stort intresse av att vilja utvecklas till mobilkranförare. Vi hjälper dig med utbildning i teori och praktik under den första tiden som anställd. Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda.  Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att man är flexibel och lösningsorienterad då kunderna till stor del styr vår vardag vilket kan innebära att man snabbt kan få ställa om sin arbetsdag.

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Frågor om tjänsterna besvaras av Stockholms depåchef Victor Callbo,
070-222 29 16.

Din ansökan mailar du till: victor.callbo@havator.com senast 2019-06-07.

Din ansökan ska innefatta ett personligt brev samt ett CV där det framgår vilka utbildningar du har och vad du har arbetat med tidigare.

Rekrytering kommer att ske i samråd med medarbetarna på utsatt arbetsplatsträff alternativt rekryteringsträff.

Välkommen med din ansökan!