Havator AB söker ny en erfaren

Regionsäljare

till region Mitt bestående av orterna Sundsvall, Örnsköldsvik och Umeå med omnejd. Placeringsort är Sundsvall, resor förekommer inom hela regionen.

Vi söker dig som har erfarenhet av byggbranschen och/eller industrin som säljare, och gärna entreprenadmaskiner i någon form eller är maskintekniskt intresserad.

Vi tror att du är kund- och serviceorienterad och strukturerad. Som person är du också affärsmässig, relationsskapande och resultatinriktad. Rollen förutsätter att du har god administrativ vana och kan hantera olika datasystem.

Vi söker dig som har en stark vilja att driva tillväxt till en tjänst som regionansvarig fältsäljare. I tjänsten kommer du att bearbeta befintliga och potentiella kunder i regionen, samt stötta arbetsledare i deras offertarbete. Du planerar verksamheten och arbetar självständigt med kundbesök, offertarbete och uppföljning av affärsmöjligheter. Kunderna befinner sig främst inom industri-, bygg- och anläggningsbranschen.

Du förväntas vara ute på fältet och skapa kontakter. Med ditt tekniska intresse och din affärsmässighet är det en självklarhet att du kommer trivas hos oss.

Körkort B är ett krav. Vi erbjuder bra villkor och förmånsbil.

Frågor kring tjänsten besvaras av Maria Olofsson, HR-chef, Havator AB, tel: 076-146 57 72.

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV. Ansökan gör du via den blå knappen där det står ”Ansök här”. Urval kommer att ske löpande så lämna in din ansökan så snart som möjligt dock senast 31 januari 2021.

Välkommen med din ansökan!