Servicetekniker i Norrköping

VI SÖKER EN

Servicetekniker till Norrköpingsregionen

Havator AB är ett företag som helt fokuserar på tunga förflyttningar, både vertikalt och horisontellt. Huvudverksamheten utförs företrädesvis med mobilkranar, tungtrailers samt annan specialutrustning för tyngre hantering.

Vi söker nu en servicetekniker på heltid med placering på Havators depå i Norrköping. Det geografiska arbetsområdet kommer främst att vara Linköping, Nyköping och Norrköping även om arbete ute på fältet och andra orter förekommer. Arbetsuppgifterna är såväl avhjälpande som förebyggande underhåll på mobilkranar.

Vi söker främst dig som är utbildad servicetekniker eller liknande och har minst 5 års erfarenhet av service och reparationer på tunga fordon inom verkstads-, entreprenad- och kranbranschen. Du har även erfarenhet av el och hydraulik samt är van vid att använda dator. Vi tar gärna emot din ansökan även om du inte uppfyller alla krav, eftersom vi ständigt utvecklar kunskaperna hos våra anställda. I din roll kommer du att vara navet i vår underhållsverksamhet mot driften i regionen. Du kommer att ha en egen enhet med tillgång till både servicebil och verkstad och behöver därför kunna jobba utifrån frihet under ansvar. Arbetet kräver att du är ordningsam och strukturerad. Det är även viktigt att du är bra på att prioritera ditt arbete för att verksamheten ska fungera så bra som möjligt. Som stöd har du även vår övriga serviceorganisation inom Havators koncern, underleverantörer och tillverkare.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med olika människor. Du är serviceinriktad och har fokus på att lösa problem på ett så bra sätt som möjligt både för verksamheten i stort och även för förarna ute på fältet.

Ansökan skickas till joakim.mette@havator.com senast 2020-06-30 med rubriken ”Servicetekniker/Norrköping”. Vi önskar att du bifogar ett personligt brev samt ett CV där utbildning och yrkeserfarenheter framgår. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor kring tjänsten besvaras av Fleet Manager Joakim Mette, +358 50 513 0120.

Välkommen med din ansökan!