Trafikplanerare/koordinator!

Sista ansökningsdag: OBS Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Depå: Uppsala

Ansök här

Havator AB söker en

Trafikplanerare/Koordinator till Uppsala

Har du jobbat med transportledning/planering? Har du kanske erfarenhet från en logistikavdelning på något större företag? Tycker det är roligt att lära ut nya saker till andra? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som Trafikplanerare/Koordinator hos Havator AB.

Om Havator AB
Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och utför själva tjänsten. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter.

Om tjänsten
I rollen som Trafikplanerare/Koordinator hos Havator AB kommer dina arbetsuppgifter bla innefatta att ta emot ordrar, registrera dessa i systemet, ordna med faktureringsunderlag, fördela och planera jobb.
I den här rollen kommer du även att vara starkt delaktig i implementeringen av ett nytt affärssystem med syfte att digitalisera nuvarande arbetsprocess. Du kommer (efter internutbildning) fungera som Superuser i det nya ERP-systemet och stötta och utbilda arbetsledare och förare på Havators depåer i Köping, Stockholm och Uppsala.
Du kommer att sitta i Havators lokaler i Vedyxa (15-20 min med bil från centrala Uppsala)

Tjänsten är ett konsultuppdrag (du blir anställd som konsult i Adecco Sweden AB) med start i början av november och beräknas pågå minst 6 månader framåt. För rätt person finns möjlighet till övertag och anställning direkt hos Havator.

Om dig
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av operativt arbete med transportledning/planering eller att du arbetat på en logistikavdelning på något större företag. Då du kommer att fungera som Superuser och därmed hantera och utbilda personal det nya ERP systemet krävs att du är utåtriktad och har ett pedagogiskt sinne. Du behöver ha god IT-vana och vara lösningsorienterad.

Det förekommer en del resor i samband med utbildningar, vilket innebär att det är en stor fördel om du har körkort och tillgång till egen bil.

Viktigt för tjänsten
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Pedagogiskt sinne
God IT-vana

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!