Mobilkranförare eller lärling

Sista ansökningsdag: Ansök så snart som möjligt.

Depå: Kiruna

Har du frågor? Kontakta Regionchef Norr Mattias Lund076-113 14 84.

Ansök nu

Havator AB söker en

Mobilkranförare eller lärling till Malmfälten

Vi söker kranförare eller lärlingar till Malmfälten med placering i Kiruna. Arbetsuppgifter är de sedvanliga uppgifterna som mobilkranförare.

Kvalifikationer

Som mobilkranförare förutsätter vi att du har god vana av branschen och gärna att du har erfarenhet av och kunskap om att köra olika kranar. I arbetets natur ligger att man som person är flexibel och kan anpassa sig efter vad arbetet kräver i olika situationer. Det kan bl a innebära att man med kort varsel får ställa om sin arbetsdag utifrån kundens önskemål.

Vi vill att du som person är självständig, ansvarstagande, strukturerad och gillar ordning och reda.  Det är också viktigt att du är kund- och serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Arbetet kräver att man är flexibel och lösningsorienterad då kunderna till stor del styr vår vardag och ändrade förutsättningar uppkommer beroende på arbetsplatser.

Som lärling vill vi att du har B, C och gärna E-kort och ett stort intresse av att vilja utvecklas till mobilkranförare. Du ska även ha samma personliga egenskaper som gäller för mobilkranförare. Vi hjälper dig med utbildning i teori och praktik under den första tiden som anställd.

Tjänstgöringsgraden är 100 %. Placeringen är i Kiruna. Du utgår från depån men arbete över hela verksamhetsområdet är förekommande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök nu!

Urval kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickar du här: Öppen ansökan.

Frågor om tjänsterna besvaras av tf Regionchef Norr Mattias Lund på 076-113 14 84.

Välkommen med din ansökan!

_ _ _

Om Havator

Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och tunga transporter och utför själva tjänsten. Vi erbjuder ett intressant och spännande arbete med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar.