Bygg

Havator utför de komplexa kranlyften av hela hus, huselement och byggmaterial vid byggnation av villor, flerbostadshus och kontorslokaler.

Kontakta ossBokningsförfrågan

Vi utför säkra lyft och montage för att bygga upp framtidens kvarter

Havator lyfter hela hus, huselement och byggmaterial vid byggnation av villor, flerbostadshus och kontorslokaler. Vi monterar också väggar och tak med vår montageverksamhet. Hallar, logistikcenter butikslokaler och skolor är också projekt vi ofta är involverade i.

Ofta anlitas vi när det ska resas stål och stomme samt tak. Ett typiskt byggprojekt i denna kategori är ett bostadskvarter som under 18 månader ska resa 4 byggnader. Ett annat kan vara en bilhall, en skola eller en ICA Maxi-butik.

Varför anlita Havator?

Havator bidrar med mobilkranar i storlek 50-220t för ändamålet. Ibland krävs larvkranar eller större mobilkranar. Kunderna värderar här vår flexibilitet och, kontinuitet med samma kranoperatör och gott samarbete mellan kranoperatören och kundens arbetsledning.

Lyft med mobilkran på byggarbetsplats Havator

Referenser Bygg

Kontakta oss

Vi på Havator tycker att det är viktigt att du som kund kan nå oss på flera sätt. Om du har en bokningsförfrågan så kan du antingen höra av dig direkt till våra arbetsledare på de lokala depåer eller kontakta dem via vårt kontaktformulär här bredvid.

Vi vill gärna att du anger så mycket information som du kan när du fyller i formuläret och vårt mål är att du ska få svar inom 24 timmar. Är ditt ärende mer brådskande så kan du kontakta depån direkt via telefon.

Kontaktuppgifter+46 771 51 00 00

Hur kan vi hjälpa dig?

Bokningsförfrågan