Gruvor

Vi hjälper till med underhållsstopp/renovering och utbyggnadsprojekt av gruvanläggningen såsom vid malmbehandlingsverk, krossar och smältverk.

Kontakta ossBokningsförfrågan

Vi levererar säkra lyft i gruvor med specialkompetent personal

Havator har mångårig erfarenhet och kunskap kring lyft i olika delar av gruvnäringen. Våra engagerade och erfarna operatörer har stor kunskap och vi strävar alltid efter att hålla högsta klass på våra tjänster. 

Varför anlita Havator?

Vi har de speciallyftkranar och utrustning som är anpassad för arbete i gruvor och på malmbehandlingsverk. Våra erfarna operatörer är vana att arbeta i den unika arbetsmiljön som gruvor innefattar, med trånga utrymmen och damm-sediment, mörker och ensamarbete. Det krävs också andra rutiner för att på ett säkert sätt lyfta i gruvmiljö.

 I all vår verksamhet är säkerhet en viktig del, därför jobbar vi aktivt med att anpassa rutiner efter miljön vi verkar i,  för att kunna nå en god säkerhetsstandard och samtidigt arbeta så effektivt som möjligt.

Vi hjälper till med underhållsstopp/renovering och utbyggnadsprojekt av gruvanläggningen såsom vid malmbehandlingsverk, krossar och smältverk.

Lyft i små utrymmen Havator

Referenser Gruvor

Boliden Kevitsa Gruva

Lyftarbetet i gruvområdet Kevitsa

Produktionen av Finlands största öppna dagbrott startade 2012. Vi på Havator har varit med i lyftarbetet i gruvområdet Kevitsa sedan början av verksamheten och har levererat bl.a. lyft och tunga överföringstjänster för utveckling av gruvor och underhåll.

Kontakta oss

Vi på Havator tycker att det är viktigt att du som kund kan nå oss på flera sätt. Om du har en bokningsförfrågan så kan du antingen höra av dig direkt till våra arbetsledare på de lokala depåer eller kontakta dem via vårt kontaktformulär här bredvid.

Vi vill gärna att du anger så mycket information som du kan när du fyller i formuläret och vårt mål är att du ska få svar inom 24 timmar. Är ditt ärende mer brådskande så kan du kontakta depån direkt via telefon.

Kontaktuppgifter+46 771 51 00 00

Hur kan vi hjälpa dig?

Bokningsförfrågan