Vindkraft

Inom vindkraft så är vi på Havator en kvalitetssäkrad helhetsleverantör till många av våra kunder och vi monterar och reparerar vindkraftsparker i hela Norden.

Kontakta ossBokningsförfrågan

Garanterad service, alltid närvarande

Inom vindkraft så är vi på Havator en kvalitetssäkrad helhetsleverantör till många av våra kunder och vi monterar och reparerar vindkraftsparker i hela Norden. I vårt arbete så lossar och lyfter vi de olika vindkraftsdelarna i hamnar samt transporterar de till vindkraftsparken. 

Vi är med och lyfter vid fundamentssättning, montering och för befintliga vindparker hjälper vi till vid haveri och reparationer/underhåll av vindmöllorna. De kranar vi använder går från 100t upp till 750t och vi finns lokaliserade nära olika vindparker och har då lätt att rycka ut vid behov. Ofta kommer vi också med hjälpkranar till andra aktörer som sköter huvudmonteringen.

Varför anlita Havator?

Safety first. Vi har utbildad och kunnig personal som sätter säkerheten först. Förhållanden på vindkraftsparker kan vara besvärliga och otillgängliga. Vi löser utmaningarna med vår breda kunskap och vårt kvalitetscertifierade arbetssätt.

Lyft med mobilkran / vindkraftverk Havator

Referenser Vindkraft

Kontakta oss

Vi på Havator tycker att det är viktigt att du som kund kan nå oss på flera sätt. Om du har en bokningsförfrågan så kan du antingen höra av dig direkt till våra arbetsledare på de lokala depåer eller kontakta dem via vårt kontaktformulär här bredvid.

Vi vill gärna att du anger så mycket information som du kan när du fyller i formuläret och vårt mål är att du ska få svar inom 24 timmar. Är ditt ärende mer brådskande så kan du kontakta depån direkt via telefon.

Kontaktuppgifter+46 771 51 00 00

Hur kan vi hjälpa dig?

Bokningsförfrågan