Varv/fartyg/båtlyft

Vi transporterar och utför kranlyften när fartygen och båtarna ska tas från produktionshallarna till vattnet.

Kontakta ossBokningsförfrågan

Kranlyft som kräver hög precision

Vi är lyftpartner till flera fartygs- och båttillverkare. Vi transporterar och utför kranlyften när fartygen och båtarna ska tas från produktionshallarna till vattnet.

Våra kunder kräver kranlyft med hög precision, rigorös planering samt förberedelse för att hantera fartygen med minimal risk.

Varför anlita Havator?

Vår kompetens är viktig där och med år av erfarenhet av denna typ av lyft så arbetar vi med att utföra kranlyften av högsta säkerhet och kvalitet.

Lyft med mobilkran i hamnar Havator

Referenser Varv/Fartyg/Båtlyft

Lyfttjänster vid lastning och transport av varor vid hamnen.

AF Shipping är ett logistikföretag och Shipbroker verksamt i Umeå hamn, Holmsund med ett brett utbud av tjänster i samband med transporter av import- och exportvaror. Partner för lokal frakt samt frakt till andra länder och områden som Kina och Afrika. Havator tillhandahåller lyfttjänster relaterade till lossning och lastning i hamnen.

Kontakta oss

Vi på Havator tycker att det är viktigt att du som kund kan nå oss på flera sätt. Om du har en bokningsförfrågan så kan du antingen höra av dig direkt till våra arbetsledare på de lokala depåer eller kontakta dem via vårt kontaktformulär här bredvid.

Vi vill gärna att du anger så mycket information som du kan när du fyller i formuläret och vårt mål är att du ska få svar inom 24 timmar. Är ditt ärende mer brådskande så kan du kontakta depån direkt via telefon.

Kontaktuppgifter+46 771 51 00 00

Hur kan vi hjälpa dig?

Bokningsförfrågan