Våra kranar

För Havator är inget lyft för stort eller för litet

Kontakta ossBokningsförfrågan

Stort utbud av lyftutrustning

Havator har omfattande lyftutrustning, från små industrikranar till stora larvkranar. Vi förnyar och kompletterar vår utrustning regelbundet, så att vi alltid kan garantera den bästa och den säkraste lösningen för dig som kund. Vi har utökat med fler eldrivna kranar.

Mobilkranar

Vi har flera olika typer av mobilkranar i vår flotta. Förutom snabbrörliga kranar kan vi erbjuda lyfttjänster även med långsamtgående kranar och mobilkranar utrustade med gallerbommar.

Läs mer

Larvkranar

Larvkranar med gallerbom är särskilt väl lämpade för att lyfta stora laster i industri- och infrastrukturanläggningar. I byggprojekt används larvkranarna ofta i t.ex. installationer av flerbostadshuselement.

Läs mer

Mobila tornkranar

En mobil tornkran är flexibel och mycket användbar till exempel i trånga stadsmiljöer. Det är särskilt praktiskt när man lyfter laster som väderskydd, ställningar, isolering och fönster, det vill säga där det finns flera lyft att göra, lasterna är relativt små och där effektiviteten är viktigt.

Läs mer

Kranbilar

Laster rör sig snabbt och smidigt med kranbilar! Kranbilar lämpar sig för att lyfta varor, lätta stålkonstruktioner och liknande, och kan användas i t.ex. installationer och transporter. På grund av sin mångsidighet fungerar de perfekt för flesta mindre lyftjobb.

Läs mer

Eldrivna kranar

Med eldrivna mobil- och larvkranar lyfter vi på ett hållbart sätt i alla industriella, bygg- samt infrastrukturprojekt.

Läs mer

Tunghantering – SPMT

Nordens mest omfattande utrustning för tunghantering garanterar den bästa transportmetoden som komplement till kranarbetet. De självgående modultrailers, SPMT, kan flytta föremål som väger upp till tusentals ton säkert, bekvämt och exakt.

Läs mer