Projekt och planering

Lyft, transport och montage i nyckelfärdiga helhetslösningar

Kontakta ossBokningsförfrågan

Projektdesign och planering säkerställer ett framgångsrikt resultat

Havator erbjuder tjänster för projektplanering och design inom områdena lyft, transport, installation och montage. Vi är specialister på att lösa komplexa och utmanande uppdrag med hjälp av de senaste tekniska lösningarna. Våra erfarna projektledare använder sig av avancerade verktyg som 3D-simulering, strukturanalys och kalkylering, samt utför plats-övervakning. Genom steg-för-steg animering visualiseras lyft och projektets uppbyggnad, vilket möjliggör synkronisering av de olika konstruktionsfaserna.

Lösningar vi erbjuder

  • Projektplanering/-implementering: Vi tar hand om hela ledningen från början till slut för att säkerställa en sammanhängande och övergripande leverans av alla tjänster från Havator.
  • Lyftplanering: Våra experter använder avancerade verktyg som 3D-modellering och animationer för att optimera utrustningen och dess positionering, vilket säkerställer effektiva lyft.
  • Logistikplanering: Vid behov anpassar vi de tjänster vi tillhandahåller i det övergripande projektschemat i nära samarbete med kunden och andra underleverantörer i projektet.
  • Övervakning: Våra specialister erbjuder övervakning och styrning av lyftarbeten samt allmän koordinering på plats som en integrerad del av våra övergripande servicelösningar.
Branscher

Vi erbjuder marknadens bredaste utbud av expert-, planering-, övervaknings- och rapporteringstjänster skräddarsydda för olika branschers behov.

Se branscher

Kontaktpersoner