Infrastruktur

Brobyggen och lyft vid infrastrukturprojekt är några av de mer komplexa lyften. Här har Havator branschens längsta erfarenhet.

Kontakta ossBokningsförfrågan

Branschens längsta erfarenhet inom komplexa lyft

Brobyggen och lyft vid infrastrukturprojekt är några av de mer komplexa lyften. Här har Havator branschens längsta erfarenhet och vi har jobbat med flera av de största och viktigaste infrastrukturprojekten.

Vi är anlitade på de flesta stora infrastrukturprojekten såsom Slussenbygget och förbifart Stockholm, Ostlänken/Kardonbanan i Östergötland, Västlänken i Göteborg och E14 i Västernorrland.

Varför anlita Havator?

Infrastrukturprojeket kräver rigorös planering och ofta samlyft med flera mobilkranar. Inom brobygge lyfter vi både delar till byggnation av bro eller färdiga bro på plats. Vi lyfter stödpelare, gångbroar, gångtunnlar och betongelement.

Referenser Infrastruktur

Kontakta oss

Vi på Havator tycker att det är viktigt att du som kund kan nå oss på flera sätt. Om du har en bokningsförfrågan så kan du antingen höra av dig direkt till våra arbetsledare på de lokala depåer eller kontakta dem via vårt kontaktformulär här bredvid.

Vi vill gärna att du anger så mycket information som du kan när du fyller i formuläret och vårt mål är att du ska få svar inom 24 timmar. Är ditt ärende mer brådskande så kan du kontakta depån direkt via telefon.

Kontaktuppgifter+46 771 51 00 00

Hur kan vi hjälpa dig?

Bokningsförfrågan