Att jobba hos oss

Havator ger lyft till din karriär

Öppna positionerKontakta oss

Välkommen till Havator!

På Havator har vi ens stark nordisk anda. För oss betyder det professionalism, hög arbetsmoral och yrkeskunskap, samt en god attityd. Vi kan vår sak och gör inget stort nummer av det.

Havator erbjuder en positiv och trygg arbetsmiljö som ger dig möjligheten att växa professionellt som kranförare, arbetsledare eller tjänsteman. Nyckeln till vår framgång är våra skickliga och engagerade anställda som ser till att vi alltid ligger steget före. Vi söker ständigt efter entusiastiska, serviceinriktade och utvecklingsorienterade medarbetare. Välkommen att skicka en öppen ansökan eller sök en av våra lediga tjänster.

Öppna positioner

Varför välja Havator som arbetsgivare?

 • Havator är en stor, väletablerad arbetsgivare. Hos oss får du arbeta med en bred kundbas och många stora kunder. Omfattningen av vår verksamhet ger trygghet och stödjer hållbarheten i vår verksamhet även i konjunkturnedgångar.
 • Vi har kollektivavtal.
 • Vi ger gärna våra medarbetare ansvar och med ansvar frihet – vi vill att du ska kunna påverka din  arbetsdag och vara med och påverka din roll och arbetsuppgifter.
 • Hos oss kan du arbeta på korta eller längre projekt, över hela landet eller till och med internationellt där Havator är etablerad samt inom olika affärsområden.
 • Hos oss får du arbeta med en stor kranflotta med många olika typer av kranar. Du har alltid tillgång till den senaste informationen om ny utrustning inom området.
 • Vi utbildar också regelbundet nya och befintliga medarbetare. Vi erbjuder en bra introduktion till ditt arbete och tack vare den omfattande kompetensen i vår organisation och du får möjlighet att lära dig nya saker, utveckla din kompetens och växa i din roll.
 • Vi deltar i en mängd olika projekt som utvecklar hela det omgivande samhället. Som en del av Havators team är du med och bygger framtida lösningar inom både offentlig och privat sektor.
 • Oavsett din position blir du en del av gemenskapen på din lokala depå: tillsammans med ditt närmaste team är du en del av hela Havator-teamet, som omfattar mer än 450 experter.
 • Vi erbjuder dig förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och företagshälsovård.
 • Du får också tillgång till Caps som erbjuder våra anställda ytterligare medlemsförmåner.
 • Vi investerar i våra anställdas välmående. Vi samlar in feedback och lyssnar på våra medarbetares synpunkter för att bli en ännu bättre arbetsgivare. För oss är ett nära och öppet samarbete mellan alla våra personalgrupper en förutsättning för en fungerande arbetsgemenskap. Vår HSEQ, det vill säga hälso-, säkerhets-, miljö- och kvalitetschef, har till uppgift att fokusera på att utveckla vår personals välbefinnande och arbetskvalitet.
 • Vi har certifikat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, dessa är ISO 9001, ISO 41001 och ISO 45001. Vi arbetar ständigt med att utveckla dessa områden i vår verksamhet.

Intervju med Robin som är lärling hos Havator i Sundsvall

Kranförare

Öppna positioner

Nedan hittar du våra öppna positioner. Du kan också alltid skicka oss en öppen ansökan här!

Nyheter