Tunghantering

Effektiva och kvalitetssäkrade metoder

Kontakta ossBokningsförfrågan

De bästa lösningarna för de mest krävande förflyttningarna

Havators största och mest omfattande transportutrustning i Norden garanterar de lämpligaste metoderna för de allra tyngsta och skrymmande objekten. Med hjälp av olika lanserings- och domkraftstjänster, tillsammans med ett starkt ingenjörskunnande kompletterar vi lyfttjänster med denna typ av tunghantering och transporttjänster. Det passar bra vid trånga utrymmen, svaga strukturer eller otillräcklig bärförmåga när det ställs särskilda krav på dina förflyttningar.

Vårt tjänsteutbud omfattar till exempel industriella installationsarbeten, flytt av transformatorer, rulltrappsinstallationer, turbininstallationer, husförflyttningar, lastning vid hamn och förflyttningar med SPMT – så kallade självgående modultrailers och annan lämplig utrustning vi kan erbjuda.

Exempel på vår tunghantering

  • Installation av rulltrappor
  • Transformatorflytt
  • Husflytt
  • Industriella installationer
  • Turbininstallationer
  • Hamn- och arbetsplatsflytt med SPMT-axlar

Domkraft och lansering (Jacking & Skidding)

När traditionella lyft eller transport inte är möjliga har vi alternativa lösningar, med decennier av erfarenheter. Nordens största utbud av olika hydraul- och vajerdomkrafter (15-650 ton per domkraft), som tillsammans med våra specialister ger en säker och kostnadseffektiv lösning.

Självgående modultrailer (SPMT)

Självgående modultrailers – SPMT, kan användas för att flytta delar som väger upp till tusentals ton säkert, bekvämt och exakt. Tack vare vår professionell och erfarna personal gör vi en noggrann planering som med SPMT ger ett tryggt och konkurrenskraftigt alternativ i många situationer. Mer teknisk information hittar du här.

Branscher

Vi erbjuder marknadens bredaste utbud av expert-, planering-, övervaknings- och rapporteringstjänster skräddarsydda för olika branschers behov.

Se branscher

Kontaktpersoner

Andersson Jonas

Sverige
Säljansvarig Industri & Infra
jonas.andersson@havator.com
+46 76-128 87 31

Funck Magnus

Hela Sverige
Säljansvarig | Transportchef
magnus.funck@havator.com
+46 76 639 76 30

Henriksson Ari

Hela Sverige
VP Vice President – Tunga lyft och transport
ari.henriksson@havator.com
+35 810 442 5030

Koivumäki Eero

Sverige
Säljare | Projektledare
eero.koivumaki@havator.com
+35850 534 12 50

Simola Matti

Sverige
Säljansvarig vind, tunga lyft och transport
matti.simola@havator.com
+358 50 395 55 40