Tunghantering

Effektiva och kvalitetssäkrade metoder

Kontakta ossBokningsförfrågan

De bästa lösningarna för de mest krävande förflyttningarna

Havators största och mest omfattande transportutrustning i Norden garanterar de lämpligaste metoderna för de allra tyngsta och skrymmande objekten. Med hjälp av olika lanserings- och domkraftstjänster, tillsammans med ett starkt ingenjörskunnande kompletterar vi lyfttjänster med denna typ av tunghantering och transporttjänster. Det passar bra vid trånga utrymmen, svaga strukturer eller otillräcklig bärförmåga när det ställs särskilda krav på dina förflyttningar.

Vårt tjänsteutbud omfattar till exempel industriella installationsarbeten, flytt av transformatorer, rulltrappsinstallationer, turbininstallationer, husförflyttningar, lastning vid hamn och förflyttningar med SPMT – så kallade självgående modultrailers och annan lämplig utrustning vi kan erbjuda.

Exempel på vår tunghantering

  • Installation av rulltrappor
  • Transformatorflytt
  • Husflytt
  • Industriella installationer
  • Turbininstallationer
  • Hamn- och arbetsplatsflytt med SPMT-axlar

Domkraft och lansering (Jacking & Skidding)

När traditionella lyft eller transport inte är möjliga har vi alternativa lösningar, med decennier av erfarenheter. Nordens största utbud av olika hydraul- och vajerdomkrafter (15-650 ton per domkraft), som tillsammans med våra specialister ger en säker och kostnadseffektiv lösning.

Självgående modultrailer (SPMT)

Självgående modultrailers – SPMT, kan användas för att flytta delar som väger upp till tusentals ton säkert, bekvämt och exakt. Tack vare vår professionell och erfarna personal gör vi en noggrann planering som med SPMT ger ett tryggt och konkurrenskraftigt alternativ i många situationer. Mer teknisk information hittar du här.

Branscher

Vi erbjuder marknadens bredaste utbud av expert-, planering-, övervaknings- och rapporteringstjänster skräddarsydda för olika branschers behov.

Se branscher

Kontaktpersoner

Andersson, Jonas

Sverige
Säljansvarig tunga lyft och tunghantering
jonas.andersson@havator.com
+46 76-128 87 31

Söderling Ben

Sverige
Tunga lyft och tunghantering
ben.soderling@havator.com
+46 76 114 62 65
+35850 431 23 66