Tunghantering

Effektiva och kvalitetssäkrade metoder för hög säkerhet och kostnadseffektivitet

Kontakta oss

Vi har tunghanteringslösningar för att flytta de tyngsta objekten


Tunga objekt och ett begränsat utrymme kan kräva alternativa sätt att lyfta och förflytta tunga saker. Självgående SPMT-axlar kan flytta saker som väger tusentals ton. Med hjälp av olika lanserings- och domkraftstjänster tillsammans med ett starkt ingenjörskunnande kompletterar vi lyfttjänster med tunghantering. Havator använder effektiva och kvalitetssäkrade metoder för hög säkerhet och kostnadseffektivitet.

Lansering är en utmärkt metod av tunghantering för att flytta speciallevererade maskiner för industrin till sin slutliga monteringsplats med hjälp av exempelvis lanseringsbärverk, hydraul- eller vajerdomkrafter eller luftkuddar.

Exempel på vår tunghantering

  • Installation av rulltrappor
  • Transformatorflytt
  • Husflytt
  • Industriella installationer
  • Turbininstallationer
  • Hamn- och arbetsplatsflytt med SPMT-axlar

Domkrafttjänster

När det inte går att lyfta med traditionella metoder kommer vi att förlita oss på alternativa lösningar med decennier av erfarenhet. Det skandinaviska utbudet av buntar, hydrauliska och rep vingar och krockkuddar kombinerat med specialdesignad kompetens garanterar en säker och kostnadseffektiv lösning som levereras på en nyckelfärdig basis.

Självgående SPMT-axlar

De tyngsta flytten kan hanteras med självgående SPMT-axlar, som kan flytta saker som väger tusentals ton. Säkert, bekvämt och med precision. Med kompetent och erfaren personal och noggrann design är SPMT ett säkert och konkurrenskraftigt alternativ i många situationer.

Kontaktpersoner


Andersson, Jonas

Sverige
Säljansvarig tunga lyft och tunghantering
jonas.andersson@havator.com
+46 76-128 87 31

Söderling Ben

Sverige
Tunga lyft och tunghantering
ben.soderling@havator.com
+35850 431 23 66