Metall

Vi hittar rätt lösningar för vad platsen kräver och bidrar med vår breda kompetens som vi har efter att ha arbetat i flera decennier inom metallindustrin.

Kontakta ossBokningsförfrågan

Vi hittar rätt lösningar för vad platsen kräver

På järn- och stålverken har vi på Havator bidragit med vår kompetens och arbetskraft i många decennier, för såväl underhållsstopp som utbyggnad och renoveringar. 

Även kranlyft på Aluminiumfabriker och platser för annan metallförädling är vår kompetens.

Varför anlita Havator?

Vi ser alltid till att hitta rätt lösningar för vad platsen kräver. Trånga utrymmen kräver specialmaskiner och exempel på tjänster är balkbyten, takarbeten, maskin- och komponentbyten.

Referenser Metall

Lyft på Europas näst största zinkanläggning

Havator Finland och Boliden Kokkola har ett årligt kontrakt för lyfttjänster i fabriksområdet. Boliden Kokkola är Europas näst största zinkanläggning och en stor regional arbetsgivare. Projektleveranser har också inkluderats lyftoperationer vid svavelsyraanläggningen.

Kontakta oss

Vi på Havator tycker att det är viktigt att du som kund kan nå oss på flera sätt. Om du har en bokningsförfrågan så kan du antingen höra av dig direkt till våra arbetsledare på de lokala depåer eller kontakta dem via vårt kontaktformulär här bredvid.

Vi vill gärna att du anger så mycket information som du kan när du fyller i formuläret och vårt mål är att du ska få svar inom 24 timmar. Är ditt ärende mer brådskande så kan du kontakta depån direkt via telefon.

Kontaktuppgifter+46 771 51 00 00

Hur kan vi hjälpa dig?

Bokningsförfrågan