Lyfttjänster

För Havator är inget lyft för stort eller för litet

Kontakta ossBokningsförfrågan

Nordens och Sveriges ledande leverantör av lyfttjänster med mobilkranar

Med våra mobilkranar är inget lyft för stort eller för litet hos oss på Havator. Havators styrka som leverantör av lyfttjänster med lyftkranar grundar sig på en erfaren och kunnig personal, på kunskap om planering samt på mångsidig och modern utrustning.

Hos Havator finns ett brett urval av olika typer av hydralkranar och en stor mängd larvgående fackverkskranar. Vi har branschens i särklass största mobilkranflotta med allt från småkranar till de största mobilkranarna som finns: terränggående mobilkranar, larvkranar, kranar som är specialanpassade för byggprojekt, för industrin, i gruvor, i hamnar, för brolyft samt för olyckor/haverier. Vi är en ”all-in-one” leverantör där du som kund slipper ha flera leverantörer för att lösa ditt lyft och transportbehov.

Mobilkranar

Vi har allt från småkranar till de största mobilkranarna: terränggående mobilkranar, mobila tornkranar, kranar specialanpassade för byggprojekt eller för olika industrier.

Läs mer

Last- och installationskranar

Mångsidiga lastkranar och installationskranar fungerar bra vid lasttransport, i lätta stålkonstruktionsinstallationer eller liknande.

Läs mer

Kontaktpersoner