Omfattande projektleverans

Ett heltäckande servicepaket som möter dina behov för en nyckelfärdig leverans

Kontakta ossBokningsförfrågan

Från planering till implementering

Havator har strukturerat ett servicekoncept där alla tjänster som krävs för lyft, logistik på plats och specialtransporter kan tillhandahållas under samma tak. Inom ramen för detta servicekoncept är vi involverade från den inledande planeringsfasen av projektet till dess genomförande, övervakning och rapportering. Med vår breda expertis och utrustning kan våra tjänster skräddarsys för att skapa en passande lösning för både små och stora projekt.

De första projekten som genomfördes enligt detta koncept inkluderade massafabriksprojektet i Äänekoski och köpcentrumsprojektet i Helsingfors i Finland. I det storskaliga projektet för bioproduktfabriken i Kemi har vi haft ansvaret för samtliga lyftoperationer under byggfasen, inklusive lyftplanering och andra experttjänster relaterade till lyftarna. Vårt servicepaket till vindkraftsindustrin har omfattat hamnlyft, specialtransporter av kraftverkskomponenter och lyft i samband med montering på vindparkerna.

I komplexa projekt, där olika tjänster och många aktörer är inblandade, är sömlöst samarbete avgörande. I mer omfattande projekt koordineras och övervakas arbetet av Havators projektledare, som har ansvaret för att säkerheten upprätthålls och arbetet effektiviseras. Vårt professionella team av lyft-, transport-, arbetslednings- och övervakningspersonal ser till att arbetet genomförs säkert och i enlighet med de planer som har fastställts.

Fördelar med projektleverans

Du får all kunskap och utrustning du behöver under ett tak, säkert och med hög kvalitet: vi har experter för planering, genomförande, styrning och övervakning av lyftarbeten och specialtransporter samt för allmän samordning och övervakning av arbetsplatsen. Tack vare vår omfattande lyft-, tunghanterings- och specialtransportutrustning kan vi alltid erbjuda det mest lämpliga utrustningspaketet för ditt projekt.

De tjänster vi levererar anpassas till den övergripande projekttidsplanen i samarbete med alla inblandade i projektet. Detta säkerställer att övriga delar av projektet framskrider enligt tidsplan och som planerat, i linje med det beställda lyft- och tunghanteringsarbetet.

Bekanta dig med våra andra tjänster

Branscher

Vi erbjuder marknadens bredaste utbud av expert-, planering-, övervaknings- och rapporteringstjänster skräddarsydda för olika branschers behov.

Se branscher

Nyheter