Mobilkranar Göteborg

För Havator är inget lyft för stort eller för litet

Kontakta ossBokningsförfrågan

+46 7 715 100 00

Ledande leverantör av lyfttjänster med mobilkranar i Göteborg


För Havator i Göteborg är inget lyft för stort eller för litet. Havators styrka som leverantör av lyfttjänster med lyftkranar grundar sig på en erfaren och kunnig personal, på kunskap om planering samt på mångsidig och modern utrustning.

Hos Havator i Göteborg finns ett brett urval av olika typer av mobilkranar och en stor mängd larvgående fackverkskranar. Vi har branschens i särklass största mobilkranflotta med allt från småkranar till de största mobilkranarna som finns: terränggående mobilkranar, larvkranar, kranar som är specialanpassade för byggprojekt, för industrin, i gruvor, i hamnar, för brolyft samt för olyckor/haverier. Vi är en ”all-in-one” leverantör av mobilkranar i stor Göteborg som Hisingen, Mölndal & Partille där du som kund slipper ha flera leverantörer för att lösa ditt lyft och transportbehov.

Ring eller skicka en bokningsförfrågan. Du kan också kontakta vårt Göteborgsdepå direkt om du vill ha rådgivning där vi tillsammans hittar en komplett helhetslösning som passar ditt projekt.

Mobilkranar

Vi har allt från småkranar till de största mobilkranarna: terränggående mobilkranar, kranar specialanpassade för byggprojekt eller för olika industrier.

Larvkranar

Våra larvkranar har stor lyftkapacitet, arbetsradie och passar bra för t ex montagearbeten.

Last- och installationskranar

Mångsidiga lastkranar och installationskranar fungerar bra vid lasttransport, i lätta stålkonstruktionsinstallationer eller liknande.

Kontaktpersoner