Nu har Juha Hautala tillträtt som ny säkerhetschef vid Havator AB. Juha har lång erfarenhet av arbete med säkerhetsfrågor i flera ledande befattningar inom industrin. För Havator är säkerhetsarbete centralt och ett av ledorden är ”Safety first”, något som genomsyrar arbetet med tunga lyft, montage och tunga transporter.

Säkerhet och arbetsmiljöarbetet har till uppgift att skapa friska arbetsplatser där ingen blir skadad på jobbet. En bra arbetsmiljö skapar trivsel, bra förutsättningar för uppdragen och säkrar leveranser till kunden.

– Vi ser verkligen fram emot att få arbeta med Juha. Han har en gedigen erfarenhet som betyder mycket för oss då säkerhet är a och o i verksamheten. Både bland våra medarbetare och ute hos kund, säger Henrik Modéer vd Havator Sverige.

Juha kommer närmast från rollen som säkerhetschef vid industriserviceföretaget Enerco AB som arbetar med teknik och underhållstjänster inom svensk industri. Vidare har Juha arbetat med säkerhet i flera olika ledande positioner inom produktion, underhåll, teknisk samt HSEQ chef inom industrin.

– Jag ser en stor potential i Havator och att vi som team kan fortsätta stärka alla delar inom säkerhet och arbetsmiljö. Att vårt fokus ligger i att arbeta säkert varje dag. Det ska bli roligt och spännande att få stötta våra ledare och medarbetare i säkerhetstänket, säger Juha ny HSEQ chef Havator.

HSEQ står för Health, Safety, Environment, och Quality.

Kontakt:

Juha Hautala, HSEQ chef Havator AB
+46 73 396 46 40, juha.hautala@havator.com