Havators nya krankalkylator

Vår krankalkylator finns nu tillgänglig på havator.se och är ett stöd för våra kunder, att se vilken kranstorlek och -typ som passar bäst för deras lyft.

Vår nya krankalkylator är framtagen för att vara vägledande för våra kunder i deras olika lyftsituationer. Detta är en förenklad kalkyl av kundens lyftbehov och slutligt val beror på en mängd olika faktorer som höjd, vad våra kunder ska lyfta, markförhållanden, möjliga uppställningsplatser, hinder framför det de ska lyfta, m.m.

Vi på Havator agerar som en rådande part till våra kunder. För att vi ska kunna ge en så exakt bild som möjligt av vilken kran som behövs för vilken lyftsituation så vill vi alltid att våra kunder kontaktar oss.

 Vi har väldigt kompetent personal som kan hantera de mest komplexa lyften och i princip är inget lyft för stort för oss.

Har ni frågor och behöver råd i just er lyftsituation, så är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller mail. Det går även bra att göra en bokningsförfrågan direkt via hemsidan.

Se en video här nedan som visar hur krankalkylatorn fungerar: 

Gå till Krankalkylator i menyraden och klicka dig vidare in till den nya sidan. På den nya sidan ställer du in dina förhållanden i form av vikten på det som ska lyftas samt avståndet på lyftet. Behöver du hjälp här med att räkna ut hur din lyftsituation ser ut så kontaktar du oss. Våra arbetsledares telefonnummer i den region som du ska lyfta i, hittar du här.

Du kan kontakta oss via telefon för att göra din förfrågan. Det går även bra att fylla i vår bokningsförfrågan så ser vi till att kontakta dig så fort vi kan. Bokningsförfrågan gör du här. 

För frågor angående krankalkylatorn, kontakta:

Thomas Pilo

Stockholm
VD
thomas.pilo@havator.com
+46 70 255 28 63