Det här är Pernilla Maltesdotter vår HR chef som svarar på några frågor om sin roll.

Vad är din bakgrund?  

”Jag kommer närmast från konsultverksamhet inom HR, ledarskap och evenemang, senast i samarbete med IF Skadeförsäkring. Före det har jag haft olika roller i branscher som bygg, fastighet, detaljhandel, telekom och bemanning. Så nu är cirkeln sluten när jag är tillbaka i byggbranschen med alla häftiga kranar!”

Hur ser du på ditt nya uppdrag?

”Att få vara HR chef på Havator känns både spännande och tufft men väldigt roligt. Havator är på en utvecklingsresa och det märks i organisationen. Jag möter många kompetenta medarbetare med mycket vilja som vi förstås vill ta vara på och ge förutsättningar för som arbetsgivare.”

Vad ser du som det viktigast när det kommer till HR-arbete?

”Att vi förstår affären – vad vår egentliga leverans är. Och förståelse för den verksamhet vi bedriver för att möta våra interna behov. Vi ska kännetecknas som en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare ska känna sig stolta över sitt yrke och att de arbetar för Havator. Vi vill ta vara kompetensen inom verksamheten och medarbetarna ska uppleva Havator som en arbetsplats de kan utvecklas på.”

Vad gör du annars då?

”På fritiden ägnar jag mycket tid till träning och hälsa. Jag tävlar i sprint inom veteranfriidrott och min hälsa sköter jag genom att njuta här och nu av livet 😊.”

Kontakt;
Pernilla Maltesdotter, +46 73 148 52 18
pernilla.maltesdotter@havator.com

Vill du jobba med osskolla lediga jobb!

HR chef